Овните разполагат с отлични възможности, а Телците  да са по-заети. Близнаците  да владеят

...
Овните разполагат с отлични възможности, а Телците  да са по-заети. Близнаците  да владеят
Коментари Харесай

Виж своя седмичен хороскоп тук

Овните разполагат с отлични благоприятни условия, а Телците  да са по-заети. Близнаците  да владеят личността си, а Раците да заобикалят разногласията.

За Лъвовете стадият ще е повече от сполучлив, а Девите да са търпеливи както постоянно. За Везните триумф, само че и нерви, а Скорпионите работят изрично, само че и проблемите не липсват. Стрелците са фиксирали вниманието си върху перспективни цели, а сполучливите контакти са патент на Козирозите.  Водолеите да се владеят, а за Рибите интервалът е превъзходен.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Добри благоприятни условия

Дребните неща могат да се трансфорат в основни, в случай че се подценяват. Социалният живот като цяло ще продължи да е под напрежение, само че персоналните ви благоприятни условия за триумф напълно не са малко в случай че прецизно прокарвате тактиката си,и избягвате несъгласията, изключително с хора от административните среди. Петък и събота дават положителни благоприятни условия за триумф. Неделя е хубава. Следващите дни без сполучливия четвъртък ще са по-трудни и напрегнати.

Проявете повече интензивност Ако е времето на почивката ви - работата не е водеща тематика за вас през тези дни. При Телците обстановката за момента е по-спокойна. Проблеми се обрисуват по някои въпроси от делово естество, които зависят от административни фактори. По принцип за разрешими след известно време. В общо линии интервалът ще е сполучлив за задачите ви. Петък, както и уикендът ще са удобни. Напрежението през делниците е най- осезателно в понеделник и вторник. През идващите два дни още веднъж има нерви, само че обстановката ще е по-благоприятна.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте агресивността

Ще се посветите на занимания, разкриващи мислите и възприятията, които ви вълнуват през тези дни. При Близнаците се вижда оживление, посоките на което би трябвало упорито да следите, с цел да отстранявате отрицателните фактори, предизвикващи несъгласия и недоразумение. Това сега е най-хубавата тактичност за реализацията на вашите цели, защото споровете тотално ще сковават събитията и удобните въздействия. В дните петък, вторник и сряда не проявявайте експанзия. Останалите от интервала са плодородни за делата ви.

Седмичен хороскоп РАК

Избягвайте рисковете и кавгите

Мобилизирайте се и отхвърлете нещата, които ви пречат да се чувствате свободни. Наличните условия не приказват за непреодолими компликации, само че е значимо да действате поредно и търпеливо, като се изключи че не трябва да залагате на рисковете. Избягвайте несъгласията посредством дипломатични ходове, и опциите за триумф ще набъбнат сензитивно. За петък е значима интензивността. Уикендът, както и понеделник са сполучливи дни. Силно напрежение носят вторник и сряда, а в четвъртък избягвайте несъгласията, тъй като ще прераснат до кавги.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Добри благоприятни условия

Бъдете търпеливи в общуването си и се отнесете с схващане към непознатите решения. Успехът на множеството от Лъвовете през сегашния интервал ще се дължи най-вече на увъртане, което ясно акцентира, че трайността му ще е краткотрайна. Действате ли по значими  въпроси не трябва да си го позволявате, с цел да съумеете в желанията си, което се отнася и до значимите настоятелен контакти. В петък и през уикенда ще постигнете триумф. Понеделник ви носи мощен шанс, а вторник е тежък. Ярко напрегнати се оказват и идващите – сряда и четвъртък.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Проявете самообладание

Има новости към вас, които ще не престават и отсега нататък да ви изненадват и носят положително въодушевление. Девите добре знаят, че когато прокарват тактиката си търпеливо, само че и настоятелно, постоянно доближават до триумф. В този смисъл интервалът е удобен, и по предписание не позволава триумф посредством прибързване. С дребни изключения, сполуката ще ви споходи и във всекидневните рутинни каузи. Хубавият сполучлив петък е следван от удобен уикенд. Понеделник е изцяло сполучлив, само че вторник и сряда ще са много напрегнати и нервни. Силни нерви и за четвъртък.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Успешен, само че нервозен интервал

Погледнете напред и ще видите нови благоприятни условия и провокации. Везните ще са много раздразнени през интервала заради нелоялните дейности на съперниците си. Седмичният стадий не може да се дефинира като безрезултатен, само че несъмнено ще е ядосан. И вие не трябва да поемате опасности при реализирането на задачите си, тъй като ще последват отрицателни събития. петък и събота са ползотворни. Неделя носи сложен триумф. Силен шанс и триумф в понеделник. Вторник е тежък а сряда и четвъртък са благополучни за задачите.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Успешни дейности, само че и проблеми

Предложения за взаимни инициативи или други креативен планове ще ви слагат в трескава подготовка по реализацията им. Лична удача и дейни дейности в настоятелен проект, само че подли и непредвидени удари от високостоящи, проблеми с администрация и клюки от скрити врагове. Картината не е по-различа от предходната година, само че е с оптимистични белези за бъдещето както в персонално, по този начин и в делово отношение. Петък и уикенда са удобни и сполучливи, а понеделник ви носи мощен шанс. Силно напрежение носят вторник и сряда, а четвъртък е както нервозен, по този начин и успешен.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Перспективни цели

Без да се губите в догадки и подозрения, ще се възползвате от информацията, с която разполагате и бързо ще напреднете в делата си. Здравата основа, върху която е стъпила преобладаващата част от Стрелците, им разрешава да съсредоточат вниманието си върху перспективни цели,и до работят поредно и упорито за реализирането им.В сегашния миг това в действителност е обещаващо за бъдещето ви. Петък е много под напрежение, само че сполучлив. Хубави благоприятни условия разкрива и уикенда, а понеделник ще е превъзходен. Вторник и четвъртък ше са сложни, а сряда ви радва със удача.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Успех в контакти и покупко-продажби

Ще следвате желанията си, без да губите от силата си в непотребни пояснения и ненужни препоръки. Козирозите следва да са по-наблюдателни към близките в службата и да се защищават от ударите на хора, с които връзките им не са цветущи. За реализацията на деловите цели седмицата е сполучлива. Особено удобни ще са контактите от настоятелен вид, както и покупко-продажбите. Деловият петък ще е противен. Уикендът е добър. Понеделник ще е доста сполучлив, което е годно и за сряда. Вторник и четвъртък ше са по-напрегнати и с настоятелен усложнения.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Владейте нервите

Седмицата ще премине под знака на сантименталните настроения и страсти. Освен нарасналата раздразнителност, присъща най-вече за служебните условия, Водолеите няма да се сблъскат с неприятни обстановки през интервала. Очертават се сполучливи контакти в публичните среди и околните кръгове, добър късмет за парични облаги, и удобно развиване за задачите на предприемачите. В петък напрежението ще е много мощно, а другите ви неприятни дни ще са вторник и четвъртък. Уикендът е прекрасен, а останалите делници ще са сполучливи.

Седмичен хороскоп РИБИ

Ярко удобен стадий

Добрите вести ще дойдат скоро, не бъдете нетърпеливи и с това да създавате към себе си напрежение. Представителите на Риби ще разполагат през новата седмица с задоволително шанс и благоприятни условия, с цел да преобладават в публичните среди и по принцип в обкръжението си. стадият несъмнено е сполучлив, само че не бихте сбъркали в случай че разчитате повече на себе си в сравнение с обещания, колкото и честни да са хората от обкръжението ви. Късметът ви е мощен, а по-добър асистент надали има. С изключение на доста напрегнатия четвъртък, останалите дни са чудесни.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР